Du er under angreb

Er det mig, han råber til?

Det var det, for et splitsekund efter ovenstående foto blev taget sprang 6-7 soldater ud af buskadset og begyndte at skyde i min retning. Det var selvfølgelig ‘Bob’ herover, der var målet, men Lillebror og jeg stod der også.

Englænderpladsen er en del af det militære areal, men iflg. skiltningen er det faktisk tilladt, at gå der – og intet indikerede, at der var en øvelse igang.

De havde kunnet se mig længe fra deres skjul… så jeg synes måske ikke, at det er ok, at de sætter angrebet ind og begynder at skyde mens jeg står der. Faktisk overhovedet ikke.

965A2046

Vi fik benene på nakken og så Bob blive skudt/taget til fange… lidt på afstand og begge en lille smule rystede over at befinde os midt i en krigszone!

7 Comments

 • Karin

  Pyha, forstår godt både du og Lillebror blev chokeret. I det split sekund det sker, nåede mange tanker igennem hovedet.

  Det var heldigt det hverken var dig eller Lillebror der var målet, og ja, de soldater kunne ramme det korrekte mål med deres løse krudt.

 • Rikke

  Gad vide hvordan de ville have reageret, hvis Lillebror havde taget “angrebet” som noget alvorligt? Er enig med dig, der burde stå en advarsel om øvelse i området så man selv kan vurdere om man vil risikere at blive deltager.

  • Mette

   I øvelseterrænet ved Vesterhavet har de sådan nogle store orange balloner de hejser, når der er øvelse i områder… men der skyder de vist også med skarpt, så vidt jeg ved.

   Jeg skulle ha’ kastet mig ned og spillet død… nej, det er ikke at spøge med og det kunne have været en person/hund, der var blevet skræmt fra vid og sans. Og som sagt dukkede jeg ikke pludseligt op – de kunne ha’ ventet 2 minutter så havde jeg været væk.

   Peter siger: men du må forstå, du er civilist, ergo skal du dø. Behøver jeg at sige, at han også er gammel soldat 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *