Vi er dem, de andre ikke må lege med

Jeg lærer vist aldrig helt at forstå, hvorfor man bevæger sig ind i en hundeskov, hvis man enten selv er bange for hunde eller hvis ens hund ikke kan/må lege. Man må vel ligesom forvente at møde både store og små firbenede… eller er der mig, der er helt galt på den?

IMG_3227

I dag lykkedes det os dog, at hilse kort på en ruhåret hønsehund INDEN ejeren kom til syne og skyndte sig at kalde dyret til sig… selvom jeg forsikrede ejeren om, at han er er lige så god, som han er stor så blev det ikke til mere.

Udover jagthunden mødte vi to kvinder, som trak 3 stk. labrador retrivere og en mindre hund langt ind mellem træerne, så vi kunne passerer og en ældre mand med en meget overvægtig og gøende dansk svensk gårdhund som – med besvær – blev taget op på armen.

Heldigvis møder vi også indimellem fornuftige mennesker og hunde, som ikke dømmer Lillebror ude blot pga. på størrelse og udseende.

10 Comments

 • Monica

  ah ja, been there, done that. Så holdt vi op med at komme i hundeskov… suk…
  I vort nabolag er der masser af hunde – de fleste “må” ikke snakke med Bundy.. men så er der Buster, en pytte lille bichon frisé ( tror jeg nok, i hvert fald en allergivenlig ikke fældende sag – men som nu er allergisk mod alt mulig selv, tom støv ! hvor paradoksalt er det ikke!?) , som gerne må hilse, og t.o.m. gå tur sammen med os – vi er enige om det forbedrer begge hundes image 🙂

  • Mette

   Vi har også en lille Jack Russel Terrier – en ældre tæve – som vi mødes med ved stranden. De to er de bedste venner. Her er jeg mest bekymret for den yngre mand der ejer hunden. Han er rygopereret og dårligt gående så jeg forsøger det bedste jeg kan holde deres vilde leg væk fra ham 🙂

   Trekantskoven er på 80 tønder land og her er rigelig med plads til alle. Også os 🙂

 • Heidi

  har jeg fortalt om dengang vi var i en hundeskoven, og husk på Karla er jo mega farlig og helt sikkert den dræberhund BT gør hende til.

  Der var 4 damer derinde med deres hunde helt sikkert på en lejeaftale. Små terrier, gravhund og en anden lille hund. Karla er stille og rolig, de 4 andre hunde kommer stormende og en af dem har snudeskaftet langt oppe i bagen på hende og en andre fare rundt 40 cm fra hende er gør som kun små hunde kan. Til sidst ber jeg de 4 ivrigt snakkende damer om ikke de lige vil kalde deres dameglade hanhunde lidt til sig, så min lige kan få et ben til jorden. Samt om den som fare aggressivt rundt og gør ikke lige kan blive kaldt på plads. Synes det e r alm. Pli lige at vise man har styr på sine hunde. De prøver kort, men glemmer så igen alt om deres hunde og snakkede vider. Nu snakker ejere til pisse træls gøende terrier i mobil. Da Karla så sætter hanhunden med den lange snude på plads. Bliver jeg enig med mig selv i at gå… Åbner lågen og kalder på Karla. Gøende møjhund og liderlig hanhunde fortsætter efter… Tager snor på Karla og begynder at gå. Da vi er 500 meter udenfor. Opdager ejere at deres hunde er væk. Ber os om at stå stille så de kan fange deres hunde… Da vi så havde stået i ca 10 min og de stadig ikke havde fået fat i dem. Ja så gik jeg… Karla elsker at lege. Men ja hun er en terrier, især hvis hun bliver provokeret af små gøende hunde…

  Skal vi finde en da hvor hun kan slå sig løs med lillebror. Selvom hun kun vejere 16 kg er jeg sikker på hun vil elske at tumle med ham

  • Mette

   Vi havde en lignende oplevelse for nogle år siden mens jeg boede i Vodskov – her var det tre hysteriske dværgpinchere og to lige så hysteriske damer… og så to bordeauxer, der stod og så temmelig forvirrede ud over al postyret. Men det var ‘os’ der var de farlige og uønskede 🙂

   Du kunne gi’ et pip næste gang I er i Løkken, så kan de få lov at tumle på stranden 🙂

   • Heidi

    Jeg giver et højt pip. Karla kan godt glemme der er andre hunde når der er strand og vand.. Men om ikke andre skal jeg kramme ham den store

 • Inge

  Enzo vil gerne lege…. og han må godt:-) Men jeg ved faktisk ikke hvordan han reagerer på en anden hanhund – men vi kan jo prøve….

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *