Shopping Hamburg

Vi har brugt forbavsende lidt penge taget i betragtning, at vi har travet Hamburg tynd, været i stort set alle forretninger og ingen begrænsninger havde.

Eller det havde vi.

Poden er til bling bling og kastede sin kærlighed på et par Jimmy Choo sneakers til 2995 euro.

DER gik grænsen alligevel!

Vi har kigget og prøvet, men ikke ret meget er bragt til kassen. Måske er vi bare blevet fornuftige. Eller noget.

Vi forlader byen i morgen lige efter morgenmaden. Et enkelt stop i Primark lidt udenfor byen er planlagt, men ellers går turen nordpå igen og hjem til Hals.

Vi kan i lighed med London sidste år varmt anbefale Hamburg på denne årstid. Og tyskerne. Jeg har forsøgt mig med mine lidt gebrokne tyske gloser (som jeg ikke kommer langt med) og alle steder er vi blevet mødt af velvillighed til at slå over i engelsk.

Der er julemarkeder allesteder i byen, hvor tyskerne samles og drikker glückwein og varm chokolade. Der bliver solgt specialiteter fra de mange boder og der er i det hele taget en rigtig dejlig stemning i byen.

6 Comments

 • Karin

  Det lyder til turen har været helt fantastisk. Dejligt for jer begge.
  Måske bliver det London i 2019, måske noget helt tredje. Glæder mig allerede til at hører hvad i finder på.
  Det er ufatteligt hvilke priser mærkevarerne kan forlange. Ved godt der ikke er produceret 100000 par af de sneakers. Men… Da er jeg for meget jyde til jeg finder kortet frem 🙂
  God tur hjemover, måske er i snart ved at lande.

  • Mette

   Det er helt vildt hvad de der mærker koster. Vi bemærkede også, at i samtlige af de dyre afdelinger stod ekspedienten blot og gloede ud i luften. Ingen kunder, men det tror da pokker.

   • Deborah

    Ja det er godt nok vildt. En veninde og jeg talte om det samme sidst vi gik inde på Strøget og Købmagergade og alle de der designerbutikker, der også er poppet op der. Der var INGEN kunder – og når man så kender huslejerne – jeg forstår ikke, hvordan det hænger sammen….

  • Mette

   Det er en dejlig by – men nr. 1 på listen over ‘julebyer’ er fortsat London. Jeg har været der en del gange, kender byen, transportmulighederne, sproget og så kan de bare noget med julelys i gaderne. I Hamburg har vi flakket lidt rundt på gåben og ikke turdet begive os ned i U-banen som vi ikke aner hvordan fungerer. Jeg prøvede at lave lidt research hjemmefra på transportmulighederne, men med mine begrænsede tysk-evner gav jeg op overfor projektet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *