Trendplante numero uno

Først var der spøgelsestræet, så kom Pilea, figentræet og Monstera Deliciosa.

Jow jow, der er skam også mode i planter.

Lige nu trender kaktus for vildt og lur mig om ikke eukalyptus er det næste, vi får at se på hvert andet billede blandt de hippe bolig instagrammere. Den er i hvert fald så småt begyndt at dukke op.

Jeg er ikke hip – vel nærmere sådan græsk-katolsk – så jeg nøjedes med en buket eukalyptus grene, som jeg kunne sætte i min store Hammershøi vase. Den kræver sin blomst og en buket tulipaner ville drukne i den store vase.

line_lightred

Jeg har haft masser af jord under neglene i dag.

Mit fine cedertræ var, efter flere år i samme potte, ved at miste pusten. Jeg faldt over en stor fin krukke i ILVA, som kun rumme det og da der var samtidig var 25% på alt i butikken, var betænkningen ikke så stor. Om den livsforlængende behandling er sat ind tidligt nok vil vise sig hen over sommeren.

Flere andre planter fik en ompotning ved samme lejlighed… selv om de for de fleste vedkommende er ‘so last year’ 🙂

5 Comments

 • Catarina

  Wow, der fik du mig lige opdateret, for jeg var slet ikke kar over at der var mode i planter. 😀 Jeg har ingen af de planter du skriver, eller jeg ved ikke om jeg har, for jeg aner ikke hvad mine planter hedder – sørgeligt, men jeg ved bare at dem jeg har, kan leve her, hvor de kun få vand en gang om måneden og det er så i rigelige mængder. 😉

 • Mette L

  Min datter købte den i sidste uge til en buket hvide tulipaner til mig (20-års bryllupsdag, så hun fik sin far til at arrangere den, så blev det også fra ham). Hun kendte ikke navnet på den, men kaldte den ‘den der IG-plante, som alle bolig-bloggerne bruger’, så det er allerede det nye sort.
  Hun skulle ha’ haft et par grene med hjem, men da vi nåede dertil, havde manden allerede smidt resterne ud. Mænd!!??!…

  • Mette

   Han er jo overhovedet ikke hip… men tillykke med ham (og ægteskabet) alligevel 🙂

   Den er faktisk ret dekorativ og bladende dufter fint af eukalyptus – måske vil jeg ikke helt afvise, at jeg kunne finde på at købe sådan en. Det skulle jo nødigt hedde sig, at man ikke er med på det nye.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *