Årets nemmeste

Fredag blev årets nemmeste arbejdsdag. En enkelt mail, to opgaver og en lille stribe annulleringer af fratrædelser. Jeg var selvfølgelig til rådighed, men der kom ikke mere, ingen bestillinger, mails eller opkald.

Nemt.

Og så i nattøj.

I dag var straks værre. Det var med fremmøde på kontoret og fortsat ingen opgaver at tage fat på. Tiden er gået med at pille julepynten ned, aflevere flasker i kantinen og rydde op. Vi skal flytte i meget mindre lokaler i januar og der er rigtig mange af de ting vi har, som vi ikke får plads til. Vi har været oppe og kigge på lokaliteterne og jeg ved simpelthen ikke hvad de forestiller sig…

Jeg holder ferie fra 10. januar og så går der næsten en måned før jeg er tilbage på kontoret. Spændende hvor og til hvad jeg skal møde ind.

Det er først til næste år… om ikke så længe ønsker jeg min kollega godt nytår, stempler ud og så går jeg over på Østerbro, hvor jeg er inviteret på frokost.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *