Vejrskiftedag

Jeg skuttede mig i den iskolde morgen, mens Lillebror niflede og gjorde det han nu gør, når han klarer sit morgentoilette.

Trekantskoven er lysegrøn og trods det bratte temperaturfald, så er der ingen tvivl om, at vi hurtigt nærmer os sommer. I haven er de første æbleblomster sprunget ud. Blomster er der også i jordbærene. Rabarberbedet er, som altid på dette tidspunkt, eksploderet og køleskabet er fyldt med saft og grød.

Temperaturfaldet kunne, efter min mening, godt lige ha’ ventet til efter pinse. Jeg havde gerne brugt tid i mine ‘nye’ havemøbler, men der skal vist i stedet arbejdes derude for at holde varmen.

Udover havearbejdet skal jeg forlyste mig med noget fotografering af en motorcykel. Skagboen kommer kørende ned på et tidspunkt i løbet af eftermiddagen på sin HD. Den skal sælges og jeg har indvilget i at skyde nogle billeder… og så tænker jeg, at vi finder på ‘noget’, inden han igen kører nordpå.

Ikke-navngivet-1

3 Comments

 • Catarina

  Ja, det er i den grad blevet køligere om morgen og i det hele taget en smule køligere. Efter min smag også for koldt. 😀 Jeg har allerede skiftet sandalerne ud med lukkede sneakers men dog endnu ikke strømper 😀

  • Mette

   Jeg har ikke haft sandalerne fremme endnu – de kræver lige at tåneglene får en gang lak og det har jeg ikke taget mig sammen til.

 • Karin

  Her kunne jeg allerede mærke ændringen fredag, vinden var meget kold. Dog var der mange der stadig gik rundt i små shorts og meget små toppe, jeg havde leggings og overtøj på, dog sandalerne 🙂 – og jeg frøs når vinden var på.
  Lørdag regnede det til overmiddag.
  Tak og i lige måde

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *