Walk and talk

Når der er besøg af et par stærke arme, skal de udnyttes. Selvfølgelig skal de det. Det betød, at jeg fik afleveret nogle sværthåndterlige ting på genbrugspladsen i Hou og slæbt en ordentlig røvfuld kompost den anden vej.

IMG_5286

Lillebror var med og efter veludført oprydning travede vi en lang tur ud af stranden ved Hou. Vi mødte smeden og hans kone. Smeden er en gammel og nu pensioneret kollega. Han så glad ud og nød det liv, der venter, når man ikke længere er på arbejdsmarkedet.

Det er nemt at tale sammen, også om de lidt svære ting, når man går der side om side. Det ulmer på jobbet – igen – og i privatsfærden er der sq heller ikke så meget at grine af. Det er godt at få vendt tingene med en, som ingen aktier har i den del af mit liv.

Mandag er igen fridag og jeg kunne snildt finde på at køre til Vesterhavet i morgen… hvis ikke noget andet pludselig byder sig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *