Kvalificeret..?

Til morgen talte jeg længe med en kollega fra en anden afdeling om tirsdagens fyringsrunde. I hans afdeling er de it-specialister og har mange muligheder for andet job… modsat undertegnede, som er autodidakt på alle områder og derfor får det svært på ledighedsmarkedet…

“Jamen, du ser da så sød og dejlig ud”

Øh tak… men det er jo ikke en kvalifikation jeg kan bruge, hvis jeg skal søge job! Ikke den type job, jeg har tænkt mig at søge i hvert fald (:

Men skal vi ikke bare sige, at jeg også flyder ovenpå denne gang og ikke behøver stille mig op i arbejdsløshedskøen?

IMG_5039

Foreløbig venter weekenden forude og masser af praktiske opgaver står i kø for at blive udført.

Halvdelen af min græsplæne i baghaven ligger som tørt hø i store bunker. Det er resultatet af forårets gåsebille angreb. Græsset ligger løst oven på jorden og hvis ikke fuglene piller det op så gør hundene, når de sparker bagud. Det skal rives sammen og så skal er sås nyt på de store bare pletter. R*v irriterende, men man kan hverken gøre fra eller til.

IMG_5042

Weekenden blev dog indledt med ren fornøjelse.

Strandtur.

Den gamle skred i dag. Langt væk og længe. Ud på de yderste revler… næste fast grund under fødderne var den svenske skærgård. Jeg kaldte og kaldte, men hun vendte sig ikke engang og viste at hun havde hørt mig.

Lillebror og jeg satte os et sted på stranden hvor hun ikke kunne se os. Det var hun længe ligeglad med, men pludselig gik det vist alligevel op for hende at hun var helt alene og så fandt hun tilbage.

Om alderen gør hun ikke kan høre jeg kalder eller om det rager hende en høstblomst, ved jeg ikke. Jeg tror mest på det sidste.

One Comment

  • Dorte

    Er sikker på, du klarer skærene, Mette – jeg krydser fingre for dig og alle i Aalborg på tirsdag 🙂
    Er de fleste hunde ikke vil-døve, når de ikke gider høre mere ? Jeg kender i hvert fald en lille hund, der er 🙂
    Go’ weekend
    KH Dorte

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *