Pinse

Søndagen har været brugt i haven. Ikke med en helt masse arbejde – bare i skyggen med lydbog, strikketøj og kaffe.

Både i går og i dag har der været 5 års børnefødselsdag i nabohaven og enhver, der har været til en sådan kender lydnivauet.

Ungen er sød og selvfølgelig skal hans fødselsdag fejres udendørs i det fine vejr, men jeg indrømmer blankt, at jeg har været ekstra glad for mine ørebøffer med noisecancelling 🙂

Jeg strikker Sanne Fjallands Bloom Sweater. Jeg startede i går og er startet forfra 3 gange. Mine strikkeskills slår ikke helt til. Det kan også være at opskriften bare unødigt kompliceret beskrevet.

Eller også er det en kombi.

Nu er jeg igang og så håber jeg det kører herfra. Udover at jeg allerede nu kan se at halskanten ikke bliver den, der er vist i opskriften.

Der skal samles masker op på to pinde på samme tid… jeg ér stået af.

Her savner jeg de fine videoer, der ledsager opskrifterne fra PetitKnit. Det er så meget nemmere at forstå, når man ser det udført.

Halskanten bliver erstattet en en lille rib eller måske en icord – og det er heldigvis den frihed jeg har.

Jeg strikker i Kashmir Lux og mohair fra Knitting for Olive i farven Artiskok

2 Comments

  • Catarina

    Uha ja de børnefødselsdag kan jeg godt huske og er faktisk ret glad for de er overstået ?

    Dejlig du ellers har haft, og garnet ser da lækkert ud. Du er blevet ret så skarp til at strikke Mette så mon ikke denne også bliver en lækker. ?

    • Mette

      Jeg gav op. Det blev ikke pænt og jeg ville hade at lægge alt det arbejde i en trøje, som jeg så ikke vil bruge. Nu har jeg bestilt noget merino og bruger så mohairen som følgetråd – det ved jeg bliver en succes.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *