Hvad skal det ikke ende med`?

Verden står ikke længere… først strikker hun og nu laver hun fanjensme også mad! (:

Kantinen serverede vegetar shepherd’s pie. Det smagte super, men gæstemad er det ikke og derfor simre der nu en Ragú Bianco henne på komfuret. Opskriften er fra ‘Sølvskeen’, som vel nærmest er en slags italiensk udgave af Frk. Jensens kogebog.

Bortset fra aftenens gode selskab, så indeholder weekenden hverken pligter eller aftaler.

September har været lang og en rigtig lortemåned. Jeg trænger alvorligt til en smule luft, så weekenden er forlænget med mandag. Jeg ser frem til at trække stikket, sove længe, sumpe i bløde bukser, synke ned i sofaen og se gode film, trave ved stranden, koge æbler til æblekage, tage på fototur og hvad jeg ellers finder på at putte i den.

gweekend

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *