Fri-yay

Reservetanken lyser rødt, når vi rammer fredag – og behovet for genoptankning er stort.

Det er her – ved havet – jeg fylder energi på.

Når vi går derude er jeg 100% tilstede.

Lige der.

Tanker om job og hverdagens trivialiteter er meget langt væk.

Det er dét, det her sted kan!

4 Comments

  • Helle Klitgaard

    Havet er godt for meget, det giver ro at blive blæst igennem eller bare at nyde lydene og lugtene.
    Jeg ville ønske, at jeg boede ved havet – underligt for jeg er født og opvokset ved skoven (Rold), men havet har altid draget mig, vi har ikke haft tilknytning til havet og jeg er den eneste i familien, som er vild med at bade og nyde havet. Jeg har så giftet mig med en mand, som er født ved havet (Helsingør), og som boede ved fjorden (Stinesminde), indtil han blev voksen. I dag længes jeg også efter at bo i en større by, så det er svært at finde ud, hvor vi skal bo, når vi er gamle (rigtig gamle).

    • Mette

      Jeg er også sådan lidt ambivalent i forhold til bosted. Jeg vil ikke kunne holde byen ud permanent – jeg skal have luft omkring mig for at trives – når jeg bliver gammel håber jeg lidt på en lejlighed i byen og så et sommerhus ved Vesterhavet. Måske kun det sidste.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *