En travl søndag

Bob er gået i seng efter en begivenhedsrig søndag med havearbejde, gæster, strandtur, træning, beluring af naboen og hvad han ellers har haft gang i.

Træningen er gået over al forventning. Lige indtil i dag. Han gad ikke komme når jeg kaldte og han gik i snor som om han ikke havde prøvet det tidligere. Det lover godt for morgendagens hvalpe test. Eller noget.

På positiv siden er det en fornøjelse at se ham blive mere og mere fortrolig med vandet. Det sted vi passerer på videoen er normalt et sted jeg ville bære ham over, men i dag gik han bare ud i det.

Hjemme igen blev det nødvendigt med en tur under bruseren for at skylle weekendens sand og saltvand ud af pelsen. Det er så nemt med sådan en lille sag og da den franske Bulldog ingen underuld har, er han næsten tør efter en frottering.

Det har været en skøn weekend og med en kort uge i sigte er det til at overskue, at det er mandag i morgen.

4 Comments

  • Inge

    Han er da mega-sej – jeg vil vædde med at du ville pive lidt, hvis din mave skulle være våd af havvand 🙂

  • Rikke

    ? Jeg glemmer aldrig engang Henrik var til unghundeprøve med vores gamle Monty. De kom ellers fint fra start, og gik en forrygende lineføring. Men da Henrik så klikkede snoren af for at gå samme bane uden line, så meldte Monty pas. Han kiggede bare lige op på sin ‘far’, og så trissede han ud på parkeringspladsen og satte sig ved siden af bilen. Han ville hjem, for det der det havde han jo gjort én gang. Behøver jeg at sige at jeg lå omme bag ved klubhuset og kastede op af grin ?
    Jeg håber det kommer til at gå bedre for dig og Bob i morgen. Skal nok sende alle de gode vibrationer i jeres retning. Tror du for øvrigt ikke det er varmen der gør ham lidt på tværs? Sådan er det i hvert fald med tøserne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *