Weekendfinale

Nåmen skal vi ikke bare erkende, at vi var oppe mod fransk overmagt i Herning og så glemme alt om det Europamesterskab?

Under optaktsudsendelsen til finalen blev der spillet et fint lille nummer… og overrasket blev jeg, da jeg fik Googlet mig til, at det er One Direction, der står bag. Søde knægte, selvom jeg absolut ikke forstår frisuren på ham i den ternede skjorte… han ser altid ud som om han har været ude i seriøs medvind.

Jeg er nok bare for gammel… men det er stadig det er et fint nummer.

Jeg går en 4 dages uge i møde. Jeg holder nemlig fri på fredag, hvor Poden skal bruge Poloen. Hun skal til releaseparty med L.O.C. i Aarhus fredag aften, men hun og en veninde vil gerne på shoppetur allerede fra formiddagen og så benytter jeg chancen til at holde en fridag.

Jeg var ked af, at de to tøser skulle køre hjem fra Aarhus midt om natten, så jeg har bestilt et hotelværelse til dem, så kan jeg nemlig også sove roligt den nat.

Sove roligt kan jeg også denne nat efter en dejlig weekend i skønt selskab.

Tak og godnat.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.