Tirsdags tritesse

Aalborg Kommunes plan om at bygge en ny dagligvarebutik lige her hvor jeg bor er noget, der bliver talt om i byen.

Jeg har siddet på hjemmearbejdspladsen i dag og kan se halsboerne stoppe op eller køre langsomt forbi og pege og snakke.

For at få lidt ro på kontaktede min udlejer i går og det eneste de havde hørt til sagen var en henvendelse for trekvart år siden, hvor de blev spurgt om de var interesseret i at sælge. De havde de svaret nej til og glemt alt om, indtil de fik samme besked i e-boksen som resten af byen.

Min udlejer ville ikke være bekymret. Hun have oplevet en del af disse planer, som aldrig er blevet til noget og de planer, der rent faktisk blev ført ud i livet var år undervejs.

Derudover kunne hun fortælle, at jeg (og alle andre berørte) vil skulle genhuses i tilsvarende bolig – standard, størrelse og husleje – noget kommunen skal sørge for og betale.

Der er en del, der nager og generer lige nu, ikke bare privat, men også på jobbet. Det er skønt at kunne tage en pause fra tankemyldret ved at pakke hundene og traske en tur i skoven.

I dag gik vi et sted vi ikke har været før. Fuglekassestien. Sådan hedder den fordi der langs stien hænger fuglekasser i træerne med et lille skilt ved, der fortæller hvilken fugl eller dyr den er beregnet på.

Fuglekonge!?!

Området skulle være rig på fugle. Jeg så dog kun en lille fætter som ‘løb’ op ad en træstamme og et træ fyldt med – hvad jeg tror er – fuglekonger! De have gul ‘hat’ på og min fuglebog siger fuglekonger… tager jeg fejl, er jeg sikker på Brian nok skal fortælle mig noget andet 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *