HIP HIP HURRA

Verdens sødeste lillebror bliver 3 år i dag.

3aar

Jeg synes nærmest han har været her altid og derfor blev jeg en smule overrasket over, at det rent faktisk kun er knap 4 måneder siden, vi hentede ham i Skive.

Det er første gang, jeg prøver at overtage en voksen hund og havde jeg nogen betænkeligheder i den retning, så er de forlængst forduftet. Det er gået over al forventning, men han er jo også en helt normal og velfungerende hund. Det var ydre omstændigheder der gjorde, at han skulle have ny familie og ikke adfærdsproblemer.

Han er faldet rigtig godt til i vores lille familie og vi knuselsker den store blide basse.

I eftermiddag falder der et godt ben af, hentet hos min lokale pusher og en skål af den gode hundemad (:

Hunde er ikke hele mit liv… men de gør mit liv helt!

15 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.