Sti’r dig glad på udsigten

Jeg vågnede op med et tungt hoved og besluttede, at jeg ikke gad trave de 5 km ud af landevejen i dag.

I stedet pakkede jeg Lillebror og Canon, og kørte til stranden.

IMG_9339

Vandstanden var lav og gummistøvlerne præcis lange nok til at nå ‘tørfodet’ over på den store af øerne og derfor endte vi med at gå helt ud til tvillingefyret. Det er ikke helt lovligt, at færdes her efter 1. april – men der var så dejligt og vi gik kun i vandkanten og forstyrrede ikke en eneste ynglende fugl. Jeg sværger.

Vi sad længe i sandet og nød solen og synet af en lille flok sæler, der legede i vandet. Desværre var de udenfor kameraets rækkevidde. Den eneste, der kom indenfor søgeren var den sædvanlige linselus.

IMG_9336

Knap 2 timer og 8 km senere nåede vi tilbage til Poloen og kunne køre trætte hjem.

I morgen er det atter til hverdag.

Det bli’r godt.

Trods alt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *