Så er weekenden i gang

Jeg blev så optaget af afslutningen på lydbogen ‘Byens spor 3’, at jeg glemte at dreje af ved et af vores sædvanlige hundeluftesteder.

I stedet greb jeg chancen til at opdage et nyt sted. Jeg blinkede af mod det første og bedste sted med offentlig adgang til stranden og fandt endnu en vidunderligt plet mellem Hals og Hou.

Der er så mange fine steder herude og på denne årstid, hvor sommerhusene for de flestes vedkommende står tomme, er her ekstra dejligt.

Den første hverdagsuge i 2022 blev som forventet rigtig travl. Nye medarbejdere og masser af opgaver, som havde hobet sig op, mens afdelingen var ferielukket.

Jeg var på kontoret i mandags, men kun fordi jeg ikke kendte mine kollegers planer. Indtil der er ro på smitten, arbejder jeg hjemmefra og kører kun ind på kontoret, hvis mine to kolleger af den ene eller anden årsag er fraværende.

Man siger godt nok, at vi skal forvente at blive smittet med Corona alle sammen på et tidspunkt, men så længe jeg kan gøre noget for at udsætte det, er det målet.

Hovedparten af vores kolleger/kunder arbejder hjemmefra. Jeg vil tro, at der dagligt møder 30-40 mennesker (ud af omkring 590) ind på kontorene i Aalborg.

De mest ekstroverte er ved at blive skøre af at sidde alene på hjemmekontoret. Vi talte om det ved frokostbordet, hvor jeg spiste sammen med en af dem. Jeg bød ham velkommen i den verden, jeg havde levet i det meste af mit liv… at forsøge at tilpasse mig den meget ekstroverte verden, som er den dominerende. Han forstod det heldigvis godt.

Til morgen stod jeg op til en hund, der havde kastet en del op – deriblandt benene på et af deres tøjdyr (jeg har konstateret at bemeldte tøjdyr ikke mangler andre lemmer).

I forvejen er den anden hund på smertestillende og øjendråber efter endnu en rift på hornhinden. Han skal snart udstyres med sikkerhedsbriller.

Jeg satser på søndag bliver bedre!

One Comment

  • Mette L

    Mit mål er faktisk at undgå at blive smittet, selvom ret mange siger, at “vi jo alle skal ha’ det på et tidspunkt”, og derfor bliver de mindre påpasselige. Jeg læste også et svar i denne uge fra en af de såkaldte eksperter, hvor han, til lige præcis denne kommentar, svarede, at han da så bestemt havde tænkt sig at undgå at blive smittet. Der’r ingen grund til at lege med sygdom, når man kan undgå det.
    Der er altid noget at gøre for en kæledyrsejer. Vores den yngste, i daglig tale kaldet Kræ, har 7-års fødselsdag om et par dage. Utroligt hvor den tid egentligt er blevet af. Min mand har linet op med alle former for lækkerier til hende, ex. tun på dåse. Den anden elsker det endnu mere, så der bliver kamp om skålene den dag. Og hvis jeg så laver laks til aftensmad den dag, så de lige kan få et par stumper af det i rå form, så er lykken gjort for de to katte 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *