Ni uger gammel i dag

Jeg kunne have sparet mig den fine hundeseng… Bob ser ganske tilfreds ud med en lur i en bunke vasketøj (:

Vi har været ude og øve os i at gå i snor i dag. Både til morgen, hvor vi gik til bageren og i eftermiddag, hvor vi tog en tur omkring stadion. Han pisker afsted ved siden af mig, når han ikke har snor på… så snart karabinhagen lukker sig om halsbåndet sætter han sig og nægter at gå længere.

Vi lavede noget interval træning. 25 meter uden snor – 25 meter i snor lokket af masser af godbidder – 25 meter uden snor – og tid sidst anedes en smule mere fremdrift.

Jeg så et billede af hans søster Alma i går iført sele. Jeg tænker, at det måske kunne være en bedre løsning for her sidder karabinhaven ikke om halsen, men i ryggen, så sådan en har jeg selvfølgelig fluks bestilt 🙂

Staus på maven og nattesøvnen: same same. Så det gider vi ikke snakke mere om.

4 Comments

  • Rikke

    Uhh! Jeg er lidt ked af at gå imod dyrlægens anvisning, men min erfaring er altså at zoolac virker langt bedre/hurtigere end pro-kolin når det kommer til giardia-maver (og alle andre dårlige maver for den sags skyld)

    • Mette

      Jeg bruger Pro-kolin fordi det havde jeg i huset 🙂 Sjovt nok har jeg modsatte erfaring. Zoolac havde ingen virkning på Lillebrors dårlige mave, hvorimod pro-kolin virkede med det samme. Men måske er det anderledes med Bob og hvis ikke snart noget viser sig effektivt prøver jeg Zoolac.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *