En glemt mærkedag og en kinesisk invasion

Det er ikke mange dage siden jeg pralede med at have en hang til at notere underlige mærkedage… og så har jeg glemt den vigtigste: at det den 15. januar var et år siden Bob flyttede til Hals.

Jeg er en elendig hundemor. Det sker aldrig igen. Promise.

På billedet herunder er han 8 uger og vejer 2,5 kg – på ‘cover billedet’ er han et år ældre og vejer knap 11 kg.

 

Min statistik er eksploderet i dag med besøg fra Kina. Jeg har prøvet at blackliste deres ip-adresser gennem et plugin – jeg er nemlig ret sikker på de ikke er her for at læse om mit og Bobs liv,  men desværre ser det ikke ud til at virke på ip-adresser, der kommer fra mobiltelefoner, som disse kineseres gør 🙁

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *