Kald mig bare Mette Blomsterbech

Huset dufter herligt af årets allerførste julebag.

I går lavede jeg dejen til Blomsterbergs brunkager. Det var et pænt stort arbejde, med hjemmesyltede appelsinskaller, smuttede mandler og hvad har vi.

Dejen har hvilet til i dag og er nu omsat til en ordentlig bunke nybagte brunkager.

De smager skønt og har helt sikkert været de mange forberedelser værd.

Om de holder til jul?

Næppe!

3 Comments

  • Karin

    Mums lækkert kræs.

    Helle har udfordringer med allergien for farver(rød), jeg har så mine reaktioner for fedt- og sødestoffer. Småkager bagt på olie og banan, det har jeg endnu ikke leget med 😉 Derfor har jeg ikke bagt julesmåkager, har lavet masser af snack med kanal, havregryn, appelsinsaft, ingefær, mandler, dadler, figner etc. så bare rolig. Jeg hygger også med lidt lækkert.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *