Uge 29 kort

  • På læselisten ligger Anne Mette Hancocks Mercedes-snittet. Den afløste No og Mig, skrevet af Delphine De Vigan og fremragende oplæst af Ellen Hillingsø. Var alle lydbøger blot oplæst af hende ville jeg gå i krig fra en ende af og læse alle verdens bøger. Omtrent
  • Bød velkommen til en storsmilende sikh med pink turban og måtte lægge bånd på mig selv for ikke at spørge ind til hans fantastiske hovedbeklædning og det uklippede hår, der efter sigende skulle gemme sig under
  • Vi sprang onsdagens hundetræning over – der var igen alt for varmt. Jeg gider ikke stå på træningsbanen i halvanden time, mens Bob ligger henne i skyggen og ingenting gider
  • Mit Tour de Francehold ligger fortsat suverænt i spidsen i firma konkurrencen. Til manges store ærgelse.
  • Bob D har fået ny fin sele fra Dog Copenhagen. Jeg har gået og ventet på, at han kunne passe en str. M – det kan han nu
  • Cirkus Trapez slog deres telt op i Hals og en fuldstændig uimponeret Bob har hilst på både kameler, geder og køer
  • Sidste år druknede georginemarken i regn – i år er udbyttet heller ikke imponerende, men på grund af tørke. Jeg fik dog høstet årets første buket

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *