Forår i luften

Vi kom forbi Asaa hundeskov igår, så det var oplagt at lufte hunde der.

Skovbunden her er fyldt med anemoner når det er den rette årstid. Jeg vil tro, at når vi kommer en uge frem og der efter sigende bliver varmere i vejret, kan opleve en skovbund med et tæppe af anemoner.

Jeg plukkede en lille buket med hjem til min fine anemonevase.

Hundeskoven ligger uden for lands lov og ret ved Gerå Enge og da vi kom holdt der ingen biler, så jeg var ret sikker på, at vi havde skoven for os selv – indtil vi ikke var alene mere og der dukkede en gul retriver op bag os.

Irma forsvandt skyndsomt i sikkerhed henne hos mig, mens Bob lige skulle hen og spille op overfor den meget større hanhund.

Den var ikke begejstret for Bobs smart-i-en-fart attitude og knurrede advarende. Bob er smart, men der er ikke ondt i ham og jeg ved godt hvem det ville gå ud over ved et evt. sammestød – det fik os til at forsvinde ud af nærmest låge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *