Hvem har danset regndans?

regn

Regnen stod ned i lårfede stråler da hundene og jeg bevægede os ud i mosen.

Godt regntøj er uundværligt, når man er hundeejer og jeg var så heldig, at min far havde et næsten ubrugt sæt HH liggende i skabet jeg kunne arve.

Han havde købt det for at bruge det da han fiskede. De andre fritidsfiskere mente dog ikke at farven var velvalgt… det var vist noget med fiskeriinspektionen og neonorange, som ikke var nogen… øh… god combi (:

Som hundelufter vil man derimod gerne bemærkes – specielt i trafikken –  og neonorange er ikke sådan at overse på en grå regnvejrsdag.

Overses kan det heller ikke at  onsdag blev langt bedre end tirsdag.

Mine kolleger var i midtugehopla og da vi over middag blev budt på kaffe og æblekage, og da jeg sad der, omgivet af kagespisende drenge/mænd fyldt med latter, snak og omsorg for hinanden blev jeg glad helt ned i maven.

Vi er et godt team. Dét kan de ikke ødelægge.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *