Skråplan og selfies

Det er for alvor blevet efterår. Regnen siler ned og vejr-manden truer: den ene front afløser den anden med regn og blæst de næste mange dage.

Jeg tænker mit ‘skråplan‘ bliver færdig på det helt rette tidspunkt. Jeg er ikke nogen turbostrikker, men det vokser støt og roligt og der er ikke så langt igen før det kan varme halsen.

Der er ikke noget, der skal tælles … det er lutter retmasker, der løber af pindene så let som ingenting. Det betyder, at jeg samtidig kan nyde oplæsningen af Jussi Adler-Olsens ‘Selfies’.

Jeg er halvejs og sidder og klukker lidt over den del af historien, der omhandler den kedelige og uligevægtig socialrådgiver, der pludselig har fået nok af alle disse ”kontanthjælpssnyltere” og beslutter sig for at behandle sagerne på en lidt alternativ måde.

Selfies er både mørk, komisk, satirisk og pokkers god.

Og er vejret ikke til kaffe, strik og oplæsning? Det tror jeg nok.

God søndag.

2 Comments

  • Gitte

    Det er en af hans bedste bøger.
    Får da helt lyst til at gå i gang med at strikke. Tvivler dog på om evnerne rækker.

    • Mette

      Det er ren terapi, Gitte – det gør mig godt og afleder tankerne fra det træsle. Indtil videre holder jeg mig til de mindre projekter, men er sørme alligevel glad, når jeg kaster mit fine gule tørklæde om halsen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *