Beret No1

Beretten bliver årets hue. I hvert fald i min garderobe, men lur mig om ikke de strik designere har set en trend længe før vi andre og at den derfor er på vej tilbage i modebilledet.

Opskriften er fra https://myfavouritethings-knitwear.com/ og her er brugt Gepard Cashmere Me, men farvekortet består kun af ganske få farver og ingen, der tiltalte mig.

Min er strikket i 2 tråde Knitting for Olive merino (68 gram på pind 3 og 3,5) og har samme flaskegrønne farve som den ene af striberne i mit halstørklæde.

Den tog kun et par aftener at strikke og jeg har helt lyst til en i den granatæblerøde også.

Det er dejligt, at temperaturen nu igen er sådan, at jeg kan sidde med uld i hænderne. Jeg har stort set ikke strikket i sommer, men lige om lidt er det sweatertid igen og den slags kan man ikke få for meget af i skabet.

Jeg har kig på Lene Holm Samsøs Chunky Dahlia.

Den er strikket i Sandnes Kos (og mohair) og også her er jeg udfordret på farvekortet. Der er ikke en farve, hvor jeg tænker WAU, dén skal det være, så jeg kigger efter alternativer.

+13

2 Comments

 • Helle kristensen

  Der er ikke så mange garnalternativer i den tykkelse af en ordentlig kvalitet . – men måske kan du finde en farver Camaroses Snefnug
  Også vil jeg da lige sige, at det er er super flot sæt, du viser i dagens post???

  Kh Helle??

  • Mette

   Tak og tak for tippet helle – Snefnug findes i mange flotte farver kan jeg se, så der skulle være en chance for at finde noget lækkert.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *