Beret No1

Beretten bliver årets hue. I hvert fald i min garderobe, men lur mig om ikke de strik designere har set en trend længe før vi andre og at den derfor er på vej tilbage i modebilledet.

Opskriften er fra https://myfavouritethings-knitwear.com/ og her er brugt Gepard Cashmere Me, men farvekortet består kun af ganske få farver og ingen, der tiltalte mig.

Min er strikket i 2 tråde Knitting for Olive merino (68 gram på pind 3 og 3,5) og har samme flaskegrønne farve som den ene af striberne i mit halstørklæde.

Den tog kun et par aftener at strikke og jeg har helt lyst til en i den granatæblerøde også.

Det er dejligt, at temperaturen nu igen er sådan, at jeg kan sidde med uld i hænderne. Jeg har stort set ikke strikket i sommer, men lige om lidt er det sweatertid igen og den slags kan man ikke få for meget af i skabet.

Jeg har kig på Lene Holm Samsøs Chunky Dahlia.

Den er strikket i Sandnes Kos (og mohair) og også her er jeg udfordret på farvekortet. Der er ikke en farve, hvor jeg tænker WAU, dén skal det være, så jeg kigger efter alternativer.

13+

2 Comments

 • Helle kristensen

  Der er ikke så mange garnalternativer i den tykkelse af en ordentlig kvalitet . – men måske kan du finde en farver Camaroses Snefnug
  Også vil jeg da lige sige, at det er er super flot sæt, du viser i dagens post👍🏼😉

  Kh Helle😊🧶

  • Mette

   Tak og tak for tippet helle – Snefnug findes i mange flotte farver kan jeg se, så der skulle være en chance for at finde noget lækkert.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *