Mudder i underbuksen

Der er strandet en spækhugger lige udenfor Hals.

Det har været de sidste dages store attraktion og efter en dejlig tur i mosen med hundene ville Nanna og jeg da også gerne se den.

Solens genskin generede og jeg ville lige træde ned på stranden for at kunne komme lidt til venstre for den… det skulle jeg ikke ha’ gjort. Stranden var ‘bundløs’ og jeg trådte ned i et stort hul og endte med mudder og tang helt ind i underbukserne 😬

I eftermiddag – sikkert ved højvande – forsøger Naturstyrelsen en lille redningsaktion for at få den ud på lidt dybere vand. De mener den ser sund ud, men søger den igen ind på lavt vand, vil man lade naturen gå sin gang.

Får jeg nu ikke opfyldt min drøm om Alaska, så har jeg i det mindste nu set en spækhugger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *