Helt almindelig tirsdag på kontoret og lidt TDF

Ovenpå en hektisk og begivenhedsrig forlænget weekend var det ganske afslappende, at komme tilbage på jobbet.

Sommerferien har ramt Danmark, hvilket tydeligt ses på motorvejen, på kontoret og i opgavebunken.

Jeg brugte den stille tid til at få ryddet op i de bunker vi aldrig når til på en almindelig arbejdsdag og nu står der en halvt fyldt container med gamle ringbind, forlængst udgået brevpapir, hængemapper og hvad har vi.

Dagens Tour de France etape tager os gennem smukke Dordogne – altid så betagende beskrevet af Liselotte – så den tur tænker jeg, at jeg bruger eftermiddagen på sammen med Jørgen Leth, som på sin helt egen vis kan gøre området og landskabet levende.

Han er en mand, der deler vandene – jeg står på den side, der nyder at lytte til den gamle mand med den nasale stemme og den ypperlige evne til at tryllebinde med ord og anekdoter under cykelløbet.

4 Comments

 • Helle Klitgaard

  Jeg er også vild med Jørgen Leth 🙂 min datter synes, han er en gammel gris … men i min alder må man være overbærende, jeg er jo selv ved at nærme mig den alder, hvor jeg kan ende som en gammel gris. Jeg har bestemt, at jeg skal til Aarhus og køre med letbanen, det er nemlig Jørgen Leth, som har speaket de forskellige stoppesteders navne.

  • Mette

   Man bør vel heller ikke dømme et menneske på en enkelt handling.

   Det bliver en fornøjelse at køre med den letbane – det er genialt tænkt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *