London part three

Torsdag har stået på lidt sightseeing. Vi blev enige om, at vi ikke kunne tage til London og så KUN have set forretningerne.

Vi startede dagen i Tower og koblede os på en guide, som desværre havde så mange mennesker med rundt, at det var alt for svært at høre ham. Jeg synes ellers, at historien omkring Henry VIII og hans mange koner er enormt spændende og havde gerne hørt den onsite, men desværre fik vi for lidt ud af det og valgte i stedet at gå rundt selv.

Efter at have set de britiske kronjuveler, som opbevares i Tower og gået lidt rundt på må og få, tog vi turen over Tower Bridge. Først den ene vej og så den anden vej.

Vi hoppede på en af de mange både, der sejler rundt på Themsen og for ganske få kroner blev vi fragtet ned at floden og blev sat af ved London Eye.

Der er en ret enestående udsigt deroppe fra og når vejret er så klart som i dag, kan man se milevidt omkring.

.
Ellers har den stået på

 • En tur i Harrods, hvor jeg bl.a. købte nogle anderledes julekugler
 • En middagsinvitation fra en mand, som viste os vej i tuben
 • Ventetid på et tog, der skulle ‘vendes’… hvordan man så lige gør det!
 • Indkøb af et par julegaver

6 Comments

 • Dorthe

  Dejlige billeder af et smukt solbeskinnet London. Ja det er øv når man ikke kan høre guiden. Der er de smarte på Mossgård Museum. Der får man et par høretelefoner på og så kan man høre guiden tydeligt. Håber du viser dine køb. Vil gerne se dine jule kugler. Og det med middags invitation , vil jeg da gerne høre mere om ☺️?

  • Mette

   Det var smadder ærgerligt. Han havde ellers en kraftig røst, men drejede heletiden hovedet frem og tilbage og når han talte til dem i den anden side kunne man ikke høre ham.

   Folk her er vildt imødekommende og jeg er sikker på, at han faktisk mente den invitation. Vi takkede dog pænt nej, for vi havde andre planer 🙂

 • Karin

  Skønt med så mange dejlige oplevelser, og selvfølgelig skal der lidt sightseeing til når det nu er London i besøger. Jeg har ikke været der siden 1975, så det kræver en genopfriskning, tror ikke engang jeg kan huske ret meget 😉

  • Mette

   Jeg har været i London nogle gange efterhånden og med billige fly direkte fra Aalborg er det en overkommelig tur – både tidsmæssigt og økonomisk.

   Man kunne sagtens tage bare en forlænget weekend – og det kunne jeg sagtens finde på en anden gang 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *