Dagen derpå

Juleaften i verdens bedste selskab, med dejlig mad og skønne gaver

Til Bob D

  • Mad- og vandskål
  • Dental sticks
  • Is

Til mig

  • Sjov Pylones ring (som poden have købt lige for næsen af mig i Carneby Street)
  • Lækkerier fra Bauté Pacifique så jeg kan holde mig ung endnu et år 😉
  • Hans Bølling ‘Duckling’
  • ‘Aldeles fremragende’ Mads og Monopolet citatbogen
  • ‘My perfect boyfriend’ kit – en gave, som jeg forventer mig temmelig meget af
  • Hjemmelavet duftlys
  • To musselmalede krus (som faktisk var en fødselsdagsgave)

I dag står den på julefrokost prep – i morgen samles familien hos mig til endnu et ædegilde og pakkeleg.


Bob D dag nærmer sig med raske skridt – der er 21 dage tilbage. Jeg har bestilt et halsbånd, som passer halsmål mellem 20 og 30 cm – det bør passe. Jeg har vasket liner, skåle fik vi i julegave, hundesengen og transportburet er indkøbt. 2 senge faktisk – han skal jo have en både i stuen og en på første sal. Legetøj har vi masser af, også dét er nyvasket. Foder og ‘mor-duft’ har han med sig.

Mangler vi andet?

Har jeg sagt, at jeg glæder mig?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *