Jävla bra tv

Da jeg fik Netflix for en måneds tid siden var det første jeg kastede mig over første sæson af den dansk/svenske krimiserie ‘Broen’.

Den blev vist ikke noget stort da den blev vist på tv – i hvert fald ikke i mit – men med mulighed for at se alle 10 afsnit lige i streg (næsten) gik jeg i gang.

I sæson et findes en kvinde myrdet midt på Øresundsbroen – lige på grænsen mellem Sverige og Danmark. Både svensk og dansk politi er kaldt til gerningsstedet. Hvad der i første omgang synes at være ét mord, viser sig at være to. Kvindekroppen er nemlig brutalt skåret over i taljen og sat sammen til én. Dette spektakulære dobbeltdrab er blot begyndelsen på en bølge af vold, ingen har set før.

Jeg er vild med Kim Bodnia, som spiller Kriminalkommisær Martin Rhode – og hans svenska pendant ‘Saga Norén, Länskrim Malmø’ vinder helt klart ved nærmere bekendtskab med sin socialt dysfunktionelle facon.

Sæson to vises lige nu søndag aften på DR… er du gået glip af de første tre afsnit af kan de ses her.

Broen er jävla bra tv… så er det sagt!

Hollow talk – det smukke intronummer til ‘Broen’. Her sunget af Amanda.

6 Comments

 • Heidi

  Jeg ved godt jeg altdi drejer den ind på lækkerhedsfaktoren af mænd:-) Sorry

  Og når jeg normalt synes en mand er lækker snakker vi ryan gosling, L:O:C eller emil simonesn.

  Men hvis der er nogen der kan gøre mig blød i knæene så er det altså Kim bodnia…

  Nævnte det for en kollega. og hans svar var.

  ” hvad?, han er tyk, har manboobs, meget behåret og høje tindinger”

  Mmm. kan jeg kun sige.

  Men han er fandme MAND MED KÆMPE M.

  og så er han en helt igennem fantastisk skuespiller. Husker ham stadig i nattevagten som martin eller i pusher som frank..

  I got to love him..

  • Mette

   Mænds lækkerhedsfaktor er dæleme da ekstrem vigtig 🙂
   – og du har helt ret… Kim Bodnia har altså et eller andet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *