Årets ring

Jeg går ikke med smykker udover de sjove og anderledes ringe, som Nanna har købt til mig hvert år til jul.

I år var ingen undtagelse på den front – der var en lille æske til mig under juletræet.

Denne her er oven i købet købt lige for næsen af mig i en forretning i Carneby Street.

Jeg havde glanet lidt ved forretningens smykkemontre, men fik besked på, at jeg jo skulle huske at det snart var jul og fødselsdag… og på en eller anden måde er det lykkedes hende at købe den uden jeg overhovedet har anet mistanke.

Enten er jeg meget distræt eller også har jeg bare været optaget af noget andet (:

4 Comments

 • Liselotte

  Hun er ikke så dum, hende Nanna. Det er en skøn ring og lige præcis med den rette portion humor og spas. Tillykke med den 🙂 og rigtig godt nytår til dig og dine 🙂

  • Mette

   Den er nemlig både sjov og anderledes – og jeg elsker den – ligesom alle de andre morsomme hun har købt til mig.

   Godt nytår til jer i Gug også 🙂

 • Deborah

  Den ser festlig og sjov ud. Jeg må indrømme, jeg elsker smykker, og ganske især mit Troldearmbånd og bøjlen (når jeg får stoppere). Og det kan varieres uendeligt, så ret smart, men afhænighedsskabende. Jeg har også masser af ringe, som jeg bruger, når jeg ikke er stalden selvfølgelig og ørenringe. Men eftersom jeg er der så meget, så bliver det mest Troldearmbåndet, men det er til gengæld altid på, når jeg går ud. Rigtig godt Nytår til dig og Nanna.

  • Mette

   Jeg synes, at smykker er så flotte på andre – men holder selv mest af at holde det helt enkelt uden pynt.

   Rigtig godt nytår til dig også Deborah 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *