Kender du det..?

Kender du den der fuldstændig irrationelle fornemmelse af pludselig at føle, at man bliver observeret?

Og bagefter mærke en lidt panisk stemming bygges op inden i?

Det gør jeg – og pludselig fik jeg travlt med at komme hjem fra mosen.

Fuldstændigt latterligt!

Særligt med de par bodyguards jeg er i selskab med.

nearpage

Man kan i øvrigt godt glemme alt om at fotografere de små ting, når man har Lillebror med… han er her og der og allevegne.

Men altid tæt på.

9 Comments

 • Susanne

  Nej ikke helt, jeg er heller ikke bange for noget 😉
  Men engang i mine unge dage, kørte jeg en aften med vores to schæfere på en vej, hvor der var industri på den ene side og marker på den anden. Hundene var forsvundet ind på marken og jeg opdagede lige pludseligt en bils forlygter et stykke bag mig. Tænkte ikke videre over det, før jeg opdagede, at den kørte langsomt bag mig og stoppede med jævne mellemrum.
  Da var det, at jeg tænkte, måske det er en god ide’ at kalde på hundene så vedkommende kunne se jeg ikke var alene 🙂
  Og ganske rigtigt bilen startede og kørte derfra…

 • Monica

  jow, hundene er store, og de skal nok også passe på dig. Sådan har jeg det også, når jeg spadserer rundt med 68 kg bullmastiff… men så, alligevel..hvis der VIRKELIG skete noget, hvordan ville han så VIRKELIG reagere… håber aldrig at opleve det… Deres størrelse har jo også en vis preventiv effekt. Bilder jeg mig ind.
  Hver gang jeg kommer med et aldrig så lite piv over en stor edderkop, vildfaren frø inde i huset el.l. så er han der dog på et blunk ! My hero 🙂

  • Mette

   Ja det har også tit undret mig – men jeg tror, at hundene kan fornemme om der er tale om reel fare. En evt. overfaldsmand vil uden tvivl udskille stoffer som hundene vil reagere på.

 • MissMuffin

  Jeg er en rimeligt stor bangebuks, så når jeg går tidlig morgentur med Dolly stritter alt nærmest på mig af skræk. Og så er der ikke engang mørkt endnu! Min fornuft ved godt, at det er langt “farligere” at gå rundt herinde i byen, men ud i skoven alt for tidligt på dagen eller når der er mørkt, det tør jeg ikke!

  • Mette

   Jeg er normalt ikke bange for noget men pludselig var den mose altså stor og øde – og så gik der lidt panik i mig. Så er det godt at have hunde der er noget større end Dolly 🙂

 • Annette

  Jeps…den fornemmelse kender jeg godt (mig som ALDRIG er bange for noget som helst) og jeg føler mig også fuldkomment latterlig bagefter. MEN…det er jo vildt vigtigt at mærke efter når det sker 😉

  • Mette

   Jeg er normalt ikke bange for noget som helst… og da hundene ikke reagerede fik jeg da også hidset mig ned igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *