Ubehageligheder

Kort efter den rødhårede og jeg ankom til fjorden på vores aftentur hørte jeg en bil dytte. Oppe på grusvejen, ca. 50 m fra hvor jeg gik, holdt en for mig ukendt bil og dyttede. Jeg ignorerede det, for det var som sagt ikke en bil jeg kendte. Vinduerne blev rullet ned og føreren råbte noget, jeg ikke kunne høre. Jeg fortsatte med at ignorere dem og så blev ruderne bagi også rullet ned og så blev der ellers råbt ubehageligheder mod mig. Ikke nogen ting jeg har ret meget lyst til at gentage her.

Jeg begyndte at gå langs fjorden og lige så stille rullede bilen med, stadig med en strøm af ukvemsord fygende mod mig. Heldigvis dukkede der et par op med en hund fra den anden side og så snart de blev synlige for bilen forsvandt den. Jeg skyndte mig at få den rødhårede i bånd, løb tilbage til bilen og kørte hjem. Uden at se mere til bilen som forsvandt af grusvejen i den modsatte retning.

Normalt lader jeg mig ikke sådan skræmme, men jeg skal ærligt indrømme, at fordi jeg befandt mig på det her meget øde sted faktisk både blev bange og temmelig ubehageligt til mode. Også selvom jeg var i selskab med den rødhårede. Det skal vist vare et stykke tid før vi lægger aftenturen den vej igen!

Og for det ikke skal være løgn ventede flere ubehageligheder da jeg kom hjem. Bestyrelsen havde været på havevandring mens jeg var væk ! Nu er det så ikke min hæk der er for høj. Næ… nu er det squ min havelåge, der har den forkerte farve 😕

8 Comments

 • MissMuffin

  Puha Mette, jeg kender det godt, har prøvet det selv flere gange.
  Er helt stoppet med at gå de lange og tidlige morgenture med Emma fordi jeg har haft for mange oplevelser, hvor jeg simpelthen er blevet vildt bange.
  Sørgelig verden!
  Din bestyrelsen er sq være end i kolonihaveforeningen, haha. Der er ellers mange regler, men ville nødig skulle bo ude hos jer med alle de ting i får påtaler for!

 • Mette

  Min havelåge er helt almindelig træfarvet… det var den også sidste år uden det gav anledning til bemærkninger 😕

  Vi har fået ny formand – en gammel militærmand – og uden at generalisere tror jeg de har “noget” med ensrettethed og regler!

  Jeg skulle ha’ snuppet registreringsnummeret på de der åndsboller og så pudset lejemorder.dk på dem – de kunne vel nøjes med at skræmme livet af dem 😉

 • Monica

  å nej – det er altså bare så skrækkeligt at nogle idioter uden hjerne kan gøre én bange ! øv altså !

  ej hvor træls man ikke må have sin lyserøde havelåge i fred!
  Monica

 • Tina Poulsen

  Puha jeg har prøvet stort set det samme 🙁 I efteråret gik jeg tur under den nye Lillebæltsbro for at knipse broen. En bil med indtil flere yngre gutter holdt også og råbte af mig… og nøjagtigt som hos dig, ignorerede jeg dem og de begyndte at trille hen imod mig og fulgtes med mig 100 meter mens de råbte virkelig grimme ting… indtil en anden bil kom og skulle læsse en båd af. Så forsvandt de….
  Der hamrede mit hjerte også en del hurtigere end normalt 🙁 Træls at man ikke bare kan gå i fred.
  AJ er det ikke peditesser med farven på en havelåge??? 😀

 • Maj-Britt

  Arj hvor lyder det dog ubehageligt.
  Efter vi boede midt i Esbjerg i 1 år er jeg også blevet vildt bange. Nytårsnat tog jeg ret tidligt hjem pga. lidt for meget Asti – men kæresten blev inde i byen. Han gik så alene hjem omkring kl. 4.30. Næste morgen fortalte de i radioen at omkring kl. 5 var der (lige uden for vores dør næsten) blevet stukket en ung mand ned med en syl fordi han råbte ‘Godt Nytår’ til nogle forbipasserende. Puha. Der flød mit glas altså over og vi flyttede kort efter.

  Ang. din havelåge må jeg altså grine lidt. Den forkerte farve? He he… 🙂 God torsdag til dig 🙂

 • Rikke

  Har du malet den havelåge siden de var på besøg sidste år ? For hulan, hvor er jeg glad for at jeg bor i et helt alm. villakvarter uden restriktioner, selvom det også ind imellem byder på udfordringer !

  Men sikke da en træls oplevelse på jeres gåtur 🙁 Kunne de ikke lide farven på din jakke, eller var det den rødhårede de var efter ?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *