En time senere

Telefonen ringede ligesom vi gik ind i hundeskoven… knap en time efter sad jeg fortsat på stammen af et væltet træ med en tålmodig Lillebror småsovende ved siden af.

Samtalen kunne naturligvis ikke undgå også at dreje sig om ‘ø-rådet‘ på onsdag. Peter kan med sit nøgterne overblik få mig til at løfte blikket og se de muligheder, der ligger derude… også efter onsdag.

Selv er han et rigtigt fint eksempel på, at man også i en forholdsvis ‘høj’ alder sagtens kan kaste sig ud i noget helt helt andet end det man kom fra… og som han påpeger, har jeg fortsat alle 70 SU klip i behold (:

Langt det nemmeste vil selvfølgelig være at få lov blive, men jeg er ikke længere forfærdet ved tanken om, at få en fyreseddel og blive hevet ud af min comfort zone.

Jeg tog hjem og lod store dele af knuden i maven ligge på stien i Trekantskoven..!

ghita_citat1

4 Comments

 • Kirsten

  Hej Mette
  Længe har jeg fulgt dine smukke billeder og indput om dette og hint. Du har så fint beskrevet din arbejdssituation. Selv er jeg ramt af arbejdsrelateret stress og har netop fået varsel om påtænkt “spark”. Det er ubehageligt, men samtidig har jeg nu mulighed for at komme mig psykisk og fysisk, hvilket er det mest vigtige for mig. Din kloge ven har beskrevet det godt. Ordene gør også os læsere godt. Tak ham for de kloge ord. Vi skal nok komme videre. God søndag til dig og Lillebror.

  • Mette

   Jeg er dybt taknemmelig over at have sådan et menneske i mit liv… ikke at han kan redde hele min verden, men han kan guide mig i den rigtige retning og støtte mig undervejs.

   Jeg håber, at du bliver givet rum til komme dig ovenpå din stress også uden at få ‘sparket’. Tænker ofte at arbejdsgiverne åbenbart ikke fatter, at medarbejderene er deres vigtigste ressource… min arbejdsgiver gør i hvert fald ikke.

 • Lone G

  Godmorgen Mette… det er en god og klog ven du har 🙂 Og han har jo ret, der er muligheder og heldigvis bliver man ofte stærk af de “spark” man får – så måske er det fint nok hvis der kommer en forandring !! Håber det bedste for dig på onsdag – uanset udfaldet. Ha’ en fortsat god søndag…også til Lillebror ???

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *