Det er kun tirsdag… ferien er dejlig lang endnu

Dagens aktiviteter lægges tidligt morgen og sen aften… resten af dagen laver vi – pga. den ulidelige varme – så lidt som muligt.

Hundene blev ikke færdige i aftes med at lege, så de fortsatte til morgen…

page1

Jeg har slået græs og vasket tøj og når brusebadet lige om lidt er klaret står den på strandtur resten af dagen. Cykelkurven er pakket med tæppe, vand og iPad, hvor hele biblioteket ligger… pt. læses Mari Jungstedt, som er en af de rigtig gode svenskere og næst på listen er Ulla Terkelsen’s ‘Vi kan sove i flyvemaskinen‘, som jeg længe har haft lyst til at læse.

Som vejret ser ud til at arte sig i min ferie, er jeg kun lidt misundelig på de, der drager på charterferie. At komme væk hjemmefra kan/skal selvfølgelig ikke undervurderes, men når nu ikke økonomien rækker til den slags og man ikke har en stenrig svigermor til at betale, så er jeg ret godt tilfreds med kun at have 2 2,6 km. til strand og vand.

IMG_4351

Det er KUN tirsdag… der er stadig vidunderligt mange dage at bruge af inden hverdagen igen kalder.

God tirsdag til dig!

IMG_4371a

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *