Årets…

Bedste oplevelse: det kommer nok ikke bag på nogen, der læser med herinde, at det er min nye rolle som mormor, der har været årets helt store oplevelse. Og ikke bare den umiddelbare kærlighed man føler til sådan en lille størrelse, men også den kæmpe glæde det er at se min datter i rollen som mor. Hun gør det SÅ godt.

Sværeste: den sorte sky, der i mere end et år har hængt over mit hoved: hvornår bliver der truffet en beslutning vedr. området, hvor jeg bor og hvornår skal jeg kigge mig om efter ny bolig. Lokalplanen er på dagsordenen ved mødet den 5. januar i  By- og Landskabsudvalget 🙁

Vigtigste erfaring gjort: at have fundet den der work-life-balance, hvor jeg trives i mit liv og i mit job. Måske også fordi jeg begynder at kunne ane enden på work-delen… det der arbejde tager sgu så meget af ens tid.

Ønske for 2023: det tænker jeg lige over…

Pas på jer selv derude i aften/nat og husk… gå aldrig tilbage til en fuser!

4 Comments

 • Karin

  Godt nytår til dig og dine 🎇🎆🎉✨🧨❤️
  Det at blive mormor er noget helt specielt, den store kærlighed til både datter og barnebarn er helt unik❤️ – Og jeg skal nok huske det er Solveig og ikke alle de øvrige navne jeg har været så ubetænksom at skrive.
  Åh det er svært når boligsituationen er sådan lidt svævende. 🤞for der snart kommer vished.
  Dejligt der ikke er flere bump på vejen.
  Det med 2023, nu er der gået 9 timer og 17 minutter siden vi/jeg tog hul, min kalender har kun arbejde, fødselsdage, og et par arrangementer booket ind, alt andet kommer til når jeg er klar.

 • Catarina

  Hvor er det dejligt at I er blevet beriget med den skønne Solveig og at du har fundent den ballance. Ja, der er heldigvis ikke så mange år til det der artbejdsliv slutter. Det er rart at ens tid snart er helt ens egen.
  Tak for dine mange skønne skriveriet og ikke mindst billeder – som altid er så æstetiske at se på – igennem året.
  Godt nytår til dig og dine og ejg er sikker på at du får lov at bo lige der hvor du bor nu, jeg krydser i hvertfald alt hvad jeg kan 😀

  • Mette

   Tak Catarina. Jeg håber der findes en god løsning på min boligsituation – lige nu fylder det nemlig en del i mine tanker. Det er skide ærgerligt når jeg nu er så glad for at bo hvor jeg gør.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *