Sommermandag

Ugen er startet ganske sommerligt.

Vi har været ude det meste af dagen og fik, efter mange tilløb, endelig taget hul på feriens to-do liste. Der er nu muligt faktisk, at gå ind i mit skur og jeg er skide godt tilfreds med dagens indsats. iGo’en blev fyldt med affald, gamle urtepotter, klapstole, osv., der endte på genbrugspladsen.

Udover oprydningen har jeg bidraget med en tegning/model til en eksamensopgave, kantet og slået græsplænen, klippet buske, luget og 117 andre småting.

Det er ikke uden grund sommerfuglebusken har fået sit navn. Dens nektar må være seriøst velsmagende for sommerfuglene ankommer i stort tal. Mandag har været vindstille og givet rig lejlighed til at kigge nærmere på de smukke skabninger, som hovedsagelig var Dagpåfugleøje, men indimellem så jeg også et par Admiraler,

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *