Lidt har også ret..

Jeg har stor respekt for en, der kan lave en leverpostej…

Jeg tager det sq som et kompliment.. særligt fordi det kommer fra en mund, der ikke strør om sig med dem.

Jeg samlede P op på jobbet i Skørping efter jeg havde klaret et andet ærinde i nabolaget. Jeg fandt anledning til at prale lidt med mine kulinariske evner – nu der endelig var noget, der lykkedes for mig – og han var altså også lidt imponeret. Lidt.

IMG_3860

Jeg var i god tid inden han havde fri kl. 15, og Lillebror og jeg fik tid til at gå en lang tur i skoven og besøge Buderup Ødekirke, som vi er kørt forbi adskillige gange – uden at kigge ind.

Kirken blev nedlagt i 1907 og har siden været brugt til forskellige udstillings- og koncertformål.

IMG_3850

På kirkegården studsede jeg over inskriptionerne “Fred med dit støv” og “Herunder hviler støvet af…! Spøjse udtryk som jeg aldrig har set før på en gravsten. Jeg antog fejlagtigt, at det var et andet ord for aske, men en Googlesøgning viser, at udtrykket bruges om: hensmuldrende dele af døde organismer.

gravpage

Julen er pakket i kasser og i morgen banker hverdagen atter på med vækkeur og – frygter jeg – en ordentlig bunke arbejde.

Men inden jeg kommer dertil skal søndag aften tilbringes i selskab med Agger, Helmig og 2. del af Downton Abbey julespecial, som sætter et uigenkaldeligt sidste punktum for denne skønne serie.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *