Ingolf var en tøsedreng

Så længe der er fjer på mågerne blæser det ikke. Sådan siger man heroppe og Ingolf gjorde vist ingen skade på nogens fjerdragt.

Vist var der knald på Vesterhavet, men det var altså bare blæsevejr og så snart man kom lidt ind i landet var vinden nærmest ikke mærkbar.

Knald var der også på ham Jack D. Han ser ud til at nyde Vesterhavet mindst lige så meget som jeg og at storme op og ned af klitterne er tilsyneladende ret fedt.

Jeg har nydt selskabet og fik endnu engang  bekræftet at uden hund, er man ikke noget hundemenneske.

Hjemme igen kørte jeg omkring de to gamle til kaffe. Det var dog resterne af kaffebordet jeg kom til. Det var gået deres næse forbi, at vi er overgået til normaltid, så de var en time foran og havde ventet forgæves på mig til den sædvanlige tid (:

2 Comments

    • Mette

      Det er i den grad utilstedeligt 🙂

      Blandt husets mange ure er to radiostyrede, som også viste sommertid. Min far påstod hårdnakket – som kun min far kan – at de bare lige skulle have fat i Frankfurt så var det på plads. Lur mig om de kører med to tider indtil næste gang jeg besøger dem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *