Jeg overgår virkelig mig selv i år..

Arjmen ikke bare har jeg syltet løg, jeg har sørme også begået en hjemmelavet leverpostej efter min oldemors opskrift… jeg håber, at den smager som når min mor lavede den.

IMG_3812

I ægte madblogger stil skal I da også lige have opskriften:

Bebe’s leverpostej
600 g svinelever
300 g fersk spæk
1-2 løg
3-4 ansjoser
50 g margarine
4 dl. mælk
2-4 æg
3-4 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. allehånde

Lever, spæk, løg og ansjoser hakkes 3-4 gange gennem kødmaskinen. Af mel og mælk laves en afbagt eller jævnet sovs, der afkøles før levermassen røres i. Sidst tilsættes æggene under kraftig piskning.

Levermassen tilsmages med krydderier og hældes i smurte forme. Ovenpå leverpostejen kan lægges tynde skiver spæk eller bacon. Bages i ovnen ved 170-180 gr. i ¾ – 1 time. Om nødvendigt efterbrunes et par min. ved 200 gr.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.