Konfirmation

Det var familiens yngste, der i går skulle konfirmeres… nu har vi ingen før der engang måske kommer børnebørn, som skal konfirmeres.

Bededag viste sig fra den fineste side… solen skinnede og vinden lagde sig, hvilket var perfekt da vi nu var inviteret til havefest.

Sofie var sød, glad og dagens smukkeste konfirmand – selvfølgelig, maden var super lækker og selskabet muntert.

Det var i det hele taget en rigtig rigtig fin dag.

Mit humør blev en smule dæmpet af, at min ven (…) dagen i forvejen var blevet indlagt på hospitalet.

Heldigvis fik jeg snakket med ham om morgenen, blev beroliget og fik konstateret, at han var ved godt mod og i gode hænder. Alligevel var det svært ikke at sende ham en bekymret tanke.

2 Comments

 • Karin

  Tillykke til og med den smukke pige.
  Fodtøjet fangede mit bliv, og en stor glæde ramte mit hjerte. Praktiske sko der kan bruges til alt muligt andet, ikke som da mine piger (29/35/38 år) blev konfirmeret. Med min søn på 31 år var jeg langt mere heldig. Han fik lov til at være anderledes, han ønskede sig Baggybukser, skatersko etc. af bestemte mærker, så budgettet til konfirmationstøj og blå mandagstøj, ikke rummede plads til 2 par sko, bukser, så han fik lov af mig, der var en kammerat mere, der gjorde det samme. De havde dog ikke så stramt et budget som jeg havde. (jeg var gået fra børnenes far ca 1½ år før, så jeg fik først begyndt at spare op til konfirmationen der 1½ år før)
  Lige en anden bemærkning, ros til værtsparret, god ide med bowle løsningen.

  • Mette

   Det var alle i praktiske sko – det var sågar en af pigerne som var i Birckenstock. Sofie var heller ikke ikke decideret konfirmationskjole men i et to-delt sæt, hvor man sagtens kan bruge overdelen til et par jeans.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *