Noget unyttigt

På denne allerførste dag i det nye år har jeg taget Dronningens ord bogstaveligt og kun foretaget mig noget unyttigt.

Travet tur ved stranden med Jack. Ligget på sofaen. Set fjernsyn. Drukket kaffe.

Aldeles unyttigt, men også aldeles hyggeligt.

Jack klarede nytårsaften i fin stil. Opmærksom på at lys og lyde var anderledes, men ikke på nogen måde bange. Tænker det er temmelig vigtigt, at man selv er cool og udviser hunden tegn på nervøsitet er det værste man kan gøre at ynke den og dermed bekræfte at det er skide farligt.

I morgen er det igen hverdag. iGo skal til eftersyn og jeg skal på job. Om 2 uger holder jeg ferie og det glæder jeg mig til af mere end én årsag… en af dem er selvfølgelig Bob D 🙂

6 Comments

 • Gitte

  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  En gåtur er da aldrig unyttigt.
  Glæder mig til at følge dig og Bob D 🙂

 • Karin

  Godt nytår til dig kære Mette, 2 uger er ikke lang tid, og dog. Tænker lige her på noget fra dronningens nytårstale, hvordan det var som barn, da vi vågnede op den 24 dec. om morgenen, og hvor langsom den dag gik, ja, den sneglede sig afsted 🙂
  God ide med at lave noget unyttigt, glemte det i dag, dog tror jeg det er en god ide.
  God aften og hverdag.

  • Mette

   Jeg tror de næste par uge kommer til at snegle sig af sted. Jeg må forsøge at fylde dagene med noget sjovt og unyttigt så går den måske en lille smule hurtigere.

 • Mette L

  Godt nytår til dig og Jack 🙂
  Jeg gad godt, det var mig, der tog dronningen på ordet og havde gået den lange tur ved stranden. I stedet har jeg ryddet op i min mailboks et par timer. Det føles også lidt unyttigt, der er jo stadig 95% rod tilbage, men lidt har vel også ret.

  • Mette

   Min kontakt med kunder og opgaver kommer ind i et andet værktøj, så jeg er heldig, at min indbakke sjældent udgør nogen uoverskuelig bunke.

   Det var ikke verdens bedste vejr så fornøjelsen ved strandturen var så som så.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *