Ferieramt

Jeg blev så glad da jeg i sidste uge fik besked om, at jeg kunne låne firmafotoklubbens GoPro kamera i min ferie. Jeg aftalte med den sidste låner, at jeg ville afhente det på kontoret i dag.

Til min store ærgelse fandt jeg det ikke på mit skrivebord som forventet. I stedet fandt jeg en mail fra vedkommende… han havde glemt det hjemme… det er bare ikke i orden, når han vidste jeg kørte til Aalborg blot for at hente det. ØV ):

Han har lovet at aflevere det i morgen og så må jeg se om ikke jeg har et ærinde i byen tirsdag eller onsdag.

2page

Dyrene er gået i seng og der bliver snorket højlydt fra begge biabeds. Det er hårdt med al den aktivitet, der følger i kølvandet på en ferieramt matte. Hun støvsuger, slår græs, fejer, luger osv… alt sammen noget de nysgerrige dyr, skal have deres næse i.

Arabella kan normalt sagtens abstrahere fra mine aktiviteter mens Félix fortsat er så ny i familien, at han åbenbart helst skal følge med i det hele. Han er i det hele taget meget selskabelig og lægger sig helst i min umiddelbare nærhed eller stikker næsen i alt jeg laver (:

Første feriedag er slut… der venter 4 mere!

Det gider jeg godt (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *