Håbløst bagud

– Hvor er din mikrobølgeovn?
– Sådan en har jeg ikke…
– !?!

Jeg har aldrig ejet en mikrobølgeovn, jeg er ikke på Netflix og bruger ikke RRS-feeds, lydbogsvognen er jeg aldrig hoppet på og min pc er tussegammel.

‘Specs’ interesserer mig ikke. Om mit kamera har 5 eller 20 millioner pixels aner jeg ikke (18 har jeg lige læst mig til) og i min verden er hardware hurtig nok, så længe det ikke føles langsomt. Om et program eller en app åbner et sekund hurtigere eller langsommere er jeg totalt græsk-katolsk overfor.

Jeg er ganske enkelt håbløst bagud.

Efterfølgende har jeg tænkt på, at jeg måske godt kunne have glæde af netop en mikrobølgeovn. Jeg smider ikke ret gerne mad ud og får derfor ofte rester, som varmes i ovn eller gryde… jeg kunne måske faktisk have rigtig meget fornøjelse af netop en mikrobølgeovn… jeg overvejer lige om jeg skulle investere i sådan en og hoppe med på vognen… 20 år for sent (:

14 Comments

 • Pernille

  Jeg tænker bare, at du ikke er alene.
  Til gengæld synes jeg en eller anden form for holden-styr-på blogs er en god ide. Jeg hoppede også ind og ud af de enkelte til at starte med, inden jeg opdagede det der med læsere. Det betyder at jeg ikke behøver besøge en blog med mindre der er nye indlæg. det sparer noget tid. Men jeg vil ind på den enkelte blog, det med at læse i læseren bliver for upersonligt og uden alle de tanker blogejeren har haft om layout og deslige. Synes jeg 🙂

  • Mette

   Jeg har det nøjagtig ligesådan Pernille… jeg vil se billeder og layout.

   Men nu har jeg overgivet mig og hentet “Feedly” til min iPad. Om jeg kommer til at bruge den er så en anden sag 🙂

 • Helle Caspersen

  Jamen altså – du SKAL da have en microbølgeovn. Jeg har selv hårdnakket nægtet at få sådan en monstrum inden for mine døre, men sidste år da vi fik nyt køkken overgav jeg mig!!! Altså hvor kan jeg ærgre mig over at jeg ikke fik sådan en noget før. Micropocorn ER bare de bedste, en rest middagsmad kan varmes på få minutter uden at blive tør og uspiselig, og når man bager er det nemt lige at blødgøre smørret når man har glemt at tage det ud af køleskabet i god tid.De skadelige stråler lader jeg som om jeg ikke ved noget om.

 • Mette

  Jeg har nu forsøgt at finde nogen dokumentation på mikrobølgeovnenes indvirkning på vores helbred… og det er dæleme svært. Ikke at finde holdninger og synspunkter, men at finde nogen, der er enige. Det er nemlig temmelig divergerende synspunkter, der er at finde på nettet, så det gav kun anledning tvivl om hvem man så skal tro på…

 • Deborah

  Iøvrigt var jeg da helt overbevist om, at du var up-to-date med hensyn til kamera etc. og jeg var faktisk også sikker på, at du var med på lydbøgerne. Det kan jeg så varmt, varmt anbefale – det er ihvertfald en stor glæde for mig, og gør at jeg kan læse, hvilket jeg ikke ville kunne ret meget ellers.

  Netflex er jeg heller ikke med på, måske det kommer, vi må se. Og læser du ikke blogs i en reader? For det er jo feeds – jeg er hoppet på Feedly efter Google Reader har meldt de holder. Fungerer fint og kan anbefales.

  • Mette

   Jeg er helt up-to-date på kamerasiden – men som nævnt interesserer ‘specs’ mig ikke – jeg er kun interesseret i om kameraet ligger godt i hånden og tager fede skarpe billeder. Jeg har en kollega, som er min diamentrale modsætning på den front. Han har fotoudstyr for 90.000 og kan bruge timer på at snakke ‘specs’… når jeg så siger, at jeg er mere interesseret i at se de billeder han tager med det dyre udstyr… så bliver han tavs. Jeg har ikke set nogen fotos endnu!

   Jeg har prøvet lydbøgerne, men jeg kan ikke holde koncentrationen… jeg lader tankerne vandre og så mister jeg for meget af handlingen. Og så har de oplæsere jeg er stødt på være af meget svingenden karakter… en havde en stemme, jeg bare ikke kunne holde ud at høre på.

   Nope – jeg klikker ind på hver enkelt blog og og læser med ad den vej… måske skulle jeg kaste mig ud i det bare for at være lidt hip 😉

 • Trine

  Spar du pengene på sådan en mikrobølgeovn. Nogle af os der var med på vognen fra starten er blevet så kloge at vi ikke bruger den mere efter det er blevet mere kendt at mikrobølge stråler rent faktisk er skadelige for kroppen. Maden smager heller ikke godt efter en en tit derinde. Slatten, kedelig og som regel varm i midten og kold i kanten og så holder maden sig af en eller anden grund heller ikke varm så længe som hvis det har været i alm. Ovn.
  Prøv at læse lidt om disse mikrobølgestråler som godnatlæsning… Hvis du tør 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.