Luksus lopper

Sidste weekend kørte jeg forgæves ind til Aalborg for at gå på luksus loppemarked. Datoen havde jeg fået helt galt i halsen, men i dag kunne jeg drage nytte af den forgæves tur – der var nemlig helt styr på, hvor jeg kunne parkere.

Klokken halv ti var der allerede lang kø. Klokken ti da dørene blev åbnet kunne man ikke se enden af køen, som strakte sig langt hen af Strandvejen.

Der var rigtig mange fine ting at komme efter. Møbler, nips, glas, plakater, tøj, lamper, øl-kasser, vinylplader… og det var ikke ‘skrammel’, men rigtig fine ting. Prisen var selvfølgelig også derefter.

Jeg havde håbet, at finde bare en enkelt af de fine Rørstrand krukker – men de ér meget svenske og jeg skal nok ikke satse på, at det er herhjemme, jeg skal supplere min lille samling op.

Et par timer efter havde jeg været rundt. Set det hele. Hallen var skide kold og turen gik retur til Hals og varmen.

Køen var på det tidspunkt ikke ret meget mindre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *