Men har en plan indtil..

Smilet sad klistret fast i ansigtet da jeg kørte hjem fra Aalborg i nat.

Det var en dejlig aften selvom den fik et noget andet indhold end planlagt. Jeg var på plads foran Utzon scenen og TV2 stod klar til at gå på, da mobilen bippede med en fristelse, jeg ikke kunne modstå.

Sorten Muld spillede i Roots Club… en pudsig blanding af nordisk middelalder og techno. Interessant og en helt anderledes musikalsk oplevelse end den jeg havde fået ved at være blevet stående ved Utzon.

Det var nu ikke musikken, der fristede… men det er en helt anden historie.

Lad mig nøjes med at citere Pilgaard om Leth:

Hold kæft du er mærkelig… og det mener jeg på den kærligste måde 🙂

2 Comments

  • Johanne

    Sorten Muld er ikke værst at få med i købet!
    Så har aftenen (også) på den musikalske side været spændende ??

    • Mette

      Du har ret Johanne – jeg fik besked om det var ‘ eksperimenterende og syret’, men faktisk var det en god oplevelse. Også musikalsk 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *