Uge 1

Den første uge af 2024 er snart gået. Den har været en smule kaotisk på alle måder.

Snestormen skabte en del udfordringer. Facebook og Instagram var fyldt med aflysninger og lukninger.

Selv havde jeg fri både tirsdag og onsdag fordi Poden skulle have haft opereret en visdomstand ud hos en specialtandlæge og jeg skulle agere chauffør. Da vi hørte det estimerede omfang af snestormen blev vi enige om, at hun skulle udsætte aftalen og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Politiet rådede til at man blev hjemme og jeg ville da også nødigt ud og køre i det vejr.

Hundene hadede lufteturene de to dage stormen rasede. De fik sig gjort rene på nul-komma-fem og vendte så om og ville retur i varmen. De kan ellers godt li’ sne … når den vel at mærke ligger stille og ikke pisker dem i ansigtet.

Fredag var vi til endnu en kontrol med Bobs øje. Det går bedre, men det er stadig ikke godt. Han er endelig selv begyndt at hele og dyrlægen er stadig forsigtig optimist i forhold til at undgå operation. Behandlingen fortsætter og så har vi en kontrol igen om 2 uger.

I morgen skal jeg på Aalborg kontoret for første gang siden 19. december. Sygdom, juleferie, senstorm har holdt mig hjemme.

Men først skal vi ud og nye det smukke søndagsvejr.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *