Vi vil have forår… NU!

Der er lyst og smukt derude, med sol på en klar himmel… men det er altså efterhånden svært at opretholde begejstringen for sneen. Det er squ så besværligt, men desværre tyder intet på at Kong vinter har tænkt sig at slippe sit tag i os. Langt fra iflg. vejrudsigten til morgen.

IMG_1274-Edit

Jeg skal i et par flyttekasser inden søndagen er omme . Jeg har en dock liggende et sted, som gør at jeg vil kunne arbejde hjemmefra – noget tyder på, at det kunne blive nødvendigt på tirsdag, hvor der ventes op til 20 cm sne. Om det når Nordjylland, er vist indtil videre usikkert, men jeg kan lige så godt være forberedt.

Ninjaen og jeg startede søndagen på havnen. Der sker ikke meget kl. 7 en søndag morgen… lodsen var på vej ud og det var, udover måger, det eneste tegn, jeg så på liv.

havnenpage

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *