Karma og blinkene røde lamper

En SKOVL fra min fortid har næsten spoleret hele min nattesøvn. Hans egoisme kan stadig bringe mig helt op i det røde felt og når det så går udover vores fælles afkom, så bliver jeg så edderspændt rasende… og magtesløs… for de er begge voksne og jeg kan bare se til.

ARGGGGG

Moccapigen har kanaliseret en masse ‘one-hell-of-a-good-day’ energi i min retning. Jeg trænger virkelig og forventer, at en fucking fantastisk dag venter forude.

Håber din bliver det samme…

6 Comments

 • Mette

  Når nogen gør ens barn ondt, så tror jeg de fleste reagerer… uanset om barnet er 8, 18 eller 28.

  Jeg gør ingenting. Jeg blander mig ikke.

  Men det gør mig stadig edderspændt rasende.

 • Marianne

  Jeg har også været der (heldigvis længe siden)….hmmm….men der er noget med at man ikke kan ændre andre mennesker – man kan kun ændre sig selv :-))

 • Deborah

  Jeg har så ikke været der, og det i sig selv gør nok at mange føler, jeg bare skal holde kaje….. men uanset, i alle forhold, er det godt (synes jeg at have erfaret):

  – at acceptere, de ting vi ikke kan ændre
  – ændre dem vi kan
  – og have visdom til at kende forskellen

  Nu har jeg jo (helt forståeligt) jo ikke hele historien, og muligt, jeg ville forstå bedre så. Dog vil jeg sige, som du selv er inde på – de er voksne begge to. Lad dem selv finde ud af det, og “vask dine hænder”! Hvis Poden var meget yngre, var det noget helt andet.

  Når det er sagt, tænker jeg, hvorfor du bruger så meget energi på at være gal på ham…. – det kan ikke betale sig ihvertfald og hjælpe gør det slet ikke, har det jo vist sig! Med mængden af frustration, jeg fornemmer, så var det for længst løst 😉 – Pas på dig og hav en god dag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *