Det pibler op derude

Ramsløg, hyacinter, citronmelisse, rabarber, mynte… det pibler op alle steder i haven.

Jeg har brugt lidt af formiddagen på at rydde op derude: klippet buske, pillet ukrudt, fjernet både hundelorte og knoglerester samt ryddet ud i gamle potter og andet rod, der havde hobet sig op i vinter.

Naboen slog græs… jeg synes måske, at det er liiidt tidligt. Græsset skulle gerne have lidt magt over mosset før jeg kører plæneklipperen frem.

IMG_5503

Fuglene bygger rede og har meget fornøjelse af, at Lillebror i øjeblikket smider vinterpelsen. Jeg har samlet pels og stukket det ind i æbletræets huller og kan nu se de flittige småfugle hente foringsmateriale til deres reder.

Næste stop er genbrugspladsen.

Hav en dejlig lørdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *